3 bästa stränderna i USA

3 bästa stränderna i USA

Solskenscentrumet Florida är ett väldigt populärt semestermål bland svenskarna. Om du är sandälskare och änskar Florida så är den här artikeln helt rätt för dig då vi här går genom de 3 bästa stränderna i Florida.

Panama City Beach

Den första stranden som förtjänar topp 3-rankning över de bästa stränderna i USA är Panama City Beach.
Själva sanden är otroligt fin och vackert mjuk, vilket gör att du kan gå med nakna fötter på sanden även om solen brinner ner på sanden. Det är på så sätt en väldigt barnvänlig sandstrand.
Havsvattnet på Panama City Beach är helt kristallklart och man kan därför se allt som rör sig i havet medan man är ute och simmar. Dessutom är vattnet väldigt livligt och därför inte tråkigt och stilla!

Fort Lauderdale Beach

Den andra stranden som också förtjänar en plats i topp 3 är Fort Lauderdale Beach. Här är sanden inte lika fin men den är fortfarande finare än t.ex. Miami Beach. Havsvattnet på denna plats är också kristallklart och du omges av vackra palmer. I motsats till Panama City Beach så är denna strand väldigt tyst, barnvänlig och inte lika så tätt befolkad. Det är därför den perfekta stranden för dig som vill läsa en bra bok eller bara vill ha lugn och ro. Dessutom är Fort Lauder Beach där stora sköldpaddor lägger sina ägg och du kan därför ha tur nog att få se några sköldpaddor kläckas.
Stranden är väldigt bra för barn och det finns plats för mycket lek.

Miami Beach

Den sista stranden som också smyger sig in på topp 3 är South Beach, eller Miami Beach som de flesta känner igen stranden som. Stranden har riktigt kristallklart vatten men vattnet kan vara grumligt och man måste gå långt in i vattnet innan det blir riktigt djupt. Men den breda 17 kilometer långa stranden är en upplevelse i sig. Utsikten från vattnet och upp till staden är helt fenomenal och det är här stranden verkligen skiljer sig från de andra stränderna på listan.

Medan du sitter och njuter av de härliga stränderna kan du dra nytta av det faktum att du är borta och passa på att få gjort några praktiska saker därhemma under tiden. Du kan antingen göra ett nytt badrum, byta kök eller få ordning på taket. På stigefabrikken.dk kan du beställa utrustning för att fixa ditt hem så att hantverkarna är helt färdiga när du kommer hem.

Förhoppningsvis kan du använda de här tipsen till att få en bättre översikt över vilka stränder som du ska besöka om du är i Florida eller om du planerar att besöka ditt resmål snart. Kom också ihåg att Florida har en hel del andra spännande aktiviteter också. Du kan till exempel spela golf i Florida, besöka en av de varma vattenparkerna eller så kan du se den vilda showen på Sea World.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *