Drömmer du om större lägenhet?

Drömmer du om större lägenhet?

Många bostadsägare i Danmark går runt med drömmen att expandera den lilla 2-sovrummet till något större genom att gå med i två lägenheter tillsammans. Det mest uppenbara alternativet är att omedelbart köpa grannens lägenhet, men vad händer om bostaden eller underhuset läggs till försäljning? I den här artikeln kan du läsa om 3 saker att komma ihåg när du utökar din lägenhet för flera våningar.

 

Vilket kök vill du ha?När du utökar din lägenhet och går in i väggarna i en befintlig lägenhet, måste du plötsligt bestämma om du vill välja ett eller annat kök, eller båda ska rivas.Detsamma gäller självklart huruvida du expanderar till sidan, upp eller ner, men när du utökar till till exempel överboarderens tidigare lägenhet, kanske du tycker att det här köket är helt nytt och användbart. Här är det upp till dig om du kommer att kunna se dig själv med ett okonventionellt kök på första våningen, eller om du försöker flytta kökselementen nedanför.Detsamma gäller för badrummet. När man slår två lägenheter på samma sätt måste man överväga vilket badrum som ska rivas, oavsett om du vill behålla båda eller om det finns möjlighet att utöka en till ett större och mer rymligt i ett slag.Det här är viktiga överväganden att göra, särskilt på grund av de ekonomiska konsekvenserna som kan vara inblandade i renovering av kök och badrum.

 
Anslut två våningar med en stege

När du ansluter två våningar med en trappa måste du vara medveten om att speciella konsulter eller yrkesverksamma, särskilt i lägenheter och äldre byggnader, måste bedöma och utvärdera allt från trappan till materialet. Dessa yrkesverksamma är tyvärr inte hängande på träden, och du måste försvara dig själv med tålamod i en sådan renoveringsprocess.Om du har turen att få en torrluft när du köper övre våningen lägenheten överst, har du det perfekta tillfället att dekorera ett mysigt sovrum, barnrum eller kontor med sluttande väggar. Det kan inte nödvändigtvis vara en trappa här, men en stege eller en stege för att ansluta de två våningarna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *