New York Fashion Week

New York Fashion Week

Förändring är i luften i modevärlden vilket gör årets fashion week mycket spännande!

Modeförsäljning i år har gått neråt för några av de största traditionella återförsäljarna och varumärkena inom mode runt om i världen. Sociala medier har förändrat sättet trender bestäms och sprids. Vi kan se att snabba modekedjor som Zara och H & M har förändrat förväntningarna hos konsumenterna om hur snabbt trender faktiskt når konsumenterna. Om du känner att du vill vara mer excentrisk och göra något annorlunda för din stil du kan styla upp från party24.se.

Och i mitten av allt detta händer det stora, årets New York Fashion Week. När veckan väl sker omkring New York 14 till 16 september (en del visningar är på onsdagen innan den officiella starten), kommer modekännare se massor av tecken på att modevärlden försöker att förnya sig. Detta är så klart spännande!

Skaparna

Några av modevärldens stora aktörer, inklusive Diane von Furstenberg och Derek Lam, är inte med under säsongens omgång av stora utställningar, utan har istället privata möten med en liten grupp av redaktörer och företagskunder.

Den här säsongen kommer också flera stora varumärken genomgå stora förändringar på toppen, inklusive BCBG Max Azria, Donna Karan och Oscar de la Renta. Modevetare kommer att ägna stor uppmärksamhet åt hur dessa förändringar kommer att översättas till kläderna som sen ska produceras.

De mesta utav New York Fashion Week och alla händelser är endast för inbjudna, stängd för alla utom press, stylister, mode insiders, företagskunder och väl anslutna kunder som sällskap och kändisar.

Men ett ökande antal händelser som allmänheten kan delta i är inkluderat i år.

Vad gäller levande streaming är frågan inte vem man kan se, utan mer vem som inte kan ses på live-video.

Många av de stora designers och märken kommer att ha direktsändning av sina shower genom sina webbplatser, inklusive Hilfiger och Nicole Miller (nicolemiller.com).

Så vem är de bästa människor att följa under New York Fashion Week?

Naturligtvis bör du följa branschens hetaste modeller – Gigi Hadid (Instagram: @gigihadid) och Kendall Jenner (Instagram: @kendalljenner). Det finns också en officiell Instagram för New York Fashion Week (@nyfw) och rådet Fashion Designers of America (@cfda).

Kändisar

En sak som inte kommer att förändras på New York Fashion Week är kändisfaktorn. Medan vissa purister ser denna aspekt av New York Fashion Week med förakt, är det en del av egalitär anda för New York eventet som skiljer det från de andra stora modeveckorna i London, Paris och Milano.

Kanye West är bland annat en kändis du kommer att kunna se. Även om det har varit lite information om annat än insamling att den kommer att visas onsdag, gjorde Yeezy rubriker (surprise, surprise) med ett kontroversiellt casting krav att bara använda multinationella modeller.

Ett antal kändisar har tillkännagivit planer på att presentera samlingarna på Style360. Arenan kommer också visa en del av traditionella designers som Byron Lars.

Kändisar på Style360 inkluderar tennisspelaren Serena Williams, som kommer att presentera de senaste trenderna från hennes samling med shopping nätverket HSN; tv-stjärnan Angela Simmons, som är planerad att vara värd för en modevisning av Vipe Active; och skådespelerska Kristin Cavallari, som kommer att visa sina kollektioner med Emerald Dub smycken och kinesiska tvätt skor.

Dessutom har sångerskan Rihanna också planer på att visa upp hennes senaste Fenty x Puma kollektion ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *